• pén. szept 20th, 2024

Ez tényleg félelmetes: különleges képességéről beszél Nyári Dia

Hátborzongató, amit elmesélt.

Vannak olyan emberek, akiknek nagyon jó a memóriájuk, Nyári Dia esetében azonban ennél többről van szó. Neki félelmetesen jó memóriája van, és ahogy ő fogalmazott, ez az ő szuper képessége. Hátborzongató, de az óvoda minden egyes pillanatát vissza tudja idézni, tudja fejből az ovis kazetták lejátszási sorrendjét, hogy ki hogyan ünnepelte a születésnapját:

„Nagyon erősek az emlékeim már az óvodás korokból is…Minden apró kis részletre emlékszem az életemből…ez az én “különleges képességem”. Emlékszem, ki milyen parfümöt használ, és a legsemmitmondóbb történetekre is, amit valaha meséltek nekem.

Tisztán emlékszem az összes szülinapi bulira, amit a Bisinger Óvodában toltunk a pajtikkal, (mikor még senki nem volt glutén, laktóz, glükóz, fruktóz, matróz érzékeny…) anya home made tortájára, (bolti piskóta, puding, gyümölcsök és zselééé (90-és évek) és Halász Judit ikonikus kazettájára, amin a Boldog Születésnapot nótát az “itt jön krampusz a fekete srampusz” követte. Én ezt a dalt mindig jobban kedveltem, mint a boldog születésnapot, de az óvó nénik sosem hagyták végigmenni…mindig csak azt az egy dalt hallgattuk, amíg az ünnepelt elfújta a gyertyáit. Most végre van egy partnerem, akivel egy nap akár 60-szor is meghallgathatom a kedvenc dalunkat”

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Nagyon erősek az emlékeim már az óvodás korokból is…Minden apró kis részletre emlékszem az életemből…ez az én “különleges képességem”. Emlékszem, ki milyen parfümöt használ, és a legsemmitmondóbb történetekre is, amit valaha meséltek nekem. Tisztán emlékszem az összes szülinapi bulira, amit a Bisinger Óvodában toltunk a pajtikkal, (mikor még senki nem volt glutén, laktóz, glükóz, fruktóz, matróz érzékeny…) anya home made tortájára, (bolti piskóta, puding, gyümölcsök és zselééé?? 90-és évek?) és Halász Judit ikonikus kazettájára, amin a Boldog Születésnapot nótát az “itt jön krampusz a fekete srampusz” követte. Én ezt a dalt mindig jobban kedveltem, mint a boldog születésnapot, de az óvó nénik sosem hagyták végigmenni…mindig csak azt az egy dalt hallgattuk, amíg az ünnepelt elfújta a gyertyáit. Most végre van egy partnerem, akivel egy nap akár 60-szor is meghallgathatom a kedvenc dalunkat❤️❤️❤️? #retrofeeling #azokakilencvenesévek #halászjudit #barátokvagyunk #zéanyavagyok

Публикация от N y á r i D i á n a (@nyaridia)

forrás