• csü. ápr 25th, 2024

Apukája nadrágzsebében egy 1988-ból származó blokkra lelt. Letaglózó, hogy mit vett az apa:

Édesapja egy régi nadrágját ürítette ki, amikor annak zsebében váratlan dolgot talált egy férfi, és azt rögtön ki is posztolta az egyik legnépszerűbb fórumon.

A tárgy, amit talált, nem volt más, mint egy 1988-ból származó blokk. Manapság ennek már önmagában is lehet érzelmi és nosztalgikus értéke, azonban ez egy teljesen egyedi eset: tudni kell, hogy a férfinak gyerekkorában volt egy kedvenc plüss játéka, amelyet még akkor kapott, amikor két éves volt. Egészen pontosan abban az évben karácsonyra.

Nemcsak, hogy egyezett a dátum, 1988. december 24-e, hanem a blokkon szereplő összeg is megfelel egy plüss játék árának Kínában. A vásárlás helye szintén egybeesik: egy játékbolt! Ezért a férfi alappal feltételezi, hogy annak a játéknak a blokkjáról van szó, amely éveken keresztül a kedvence volt, és amelyhez annyi kedves élménye kötődik!

Úgy érzi, most visszakapott egy darabot az életéből, egy emléket a gyerekkoráról, és megélheti, hogy mennyire fontos volt a szülei számára.

Csak egy kis dolog, azonban neki ez rengeteget számított – hogy mégis mennyire fontos az ilyesmi, és mennyien átérzik a férfi helyzetét, azt világosan mutatja, hogy a bejegyzés igen gyorsan elterjedt az interneten, és több tízezer ember osztotta azt meg.

forrás