• vas. okt 6th, 2024

Már egészen biztos: itt tér vissza a Barátok közt egykori sztárja

A Barátok közt Szőke Zoltánja folytatja.

A Szőke Zoltán által alakított Berényi Miki olyan, mintha minden magyar ember tisztességtelen, de mégis kedves barátja lenne. 22 éven át láthattuk őt folyamatosan a tévé képernyőjén a szerepben, egészen a kezdetektől, és az egész ország szíve megszakadt, amikor kiírták a sorozatból. A magyar emberek életének részévé vált már Berényi Miki, nehéz megszokni a változást.

Most azonban visszatér! Noha nem a Barátok köztben, hanem a TV2 csatorna új sorozatában, a Stohl András főszereplésében induló Egyszer volt Budán Bödör Gáspár műsorban.

Szőke Zoltán nincs meglepve, hogy felkérték a szerepre, hiszen ő mindig az égre bízta karrierjének alakulását:

„Nem lepett meg, hogy a TV2 akkor keresett meg, amikor fél éves pihenő után megfogalmazódott bennem, jó lenne egy kis munka, mert a pályafutásom alakulását mindig is az égiekre bíztam. Megerősödtem a hitemben, ez így van rendjén. Csupán elmosolyodtam, mert fél éven át meg se fordult a fejemben, újabb feladatra volna szükségem, és akkor csörrent a telefon, amikor pont erre gondoltam. A karakteremről annyit árulhatok el, a keresztnevünk egyforma. A többi legyen meglepetés” – mesélte a Blikknek.

forrás