• pén. szept 20th, 2024

Megtörtént a baj: nehéz helyzetbe került Farkas Alexa

Közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt követőivel.

Mindenkit megviselnek az elmúlt időszak történései. A koronavírus egy pillanat alatt változtatta meg sok ember életét, ahogyan Farkas Alexáét is. Szerencse, hogy az egykori ÉNB sztár otthonról is tud dolgozni, és szabadidejében olyan dolgokat is kipróbál, amire eddig még nem volt lehetősége.

„Én sem vagyok mindig a helyzet magaslatán, nekem is nehéz a jelenlegi helyzet, de egyre könnyebb, mert tök jó dolgokat írtok, kérdeztek e-mailben. Még mindig van lehetőség tanulni, még mindig tudsz jelentkezni, IGEN itt vagyunk. Az online tanácsadás mellett én is tanulok edzőnek, vágónak, életmód tanácsadónak stb. Néha nehéz erőt venni magadon, tudom, de ha szeretnél egy tudatosabb életet élni, megoldani a problémáidat, kezedbe venni az életed és megtalálni a megoldásokat a miértekre, akkor én itt vagyok” – írta Instagram-oldalán.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Hello Mindenki! Én sem vagyok mindig a helyzet magaslatán, nekem is nehéz a jelenlegi helyzet de egyre könnyebb mert tök jó dolgokat írtok, kérdeztek e-mailben.✅ Még mindig van lehetőség tanulni, még mindig tudsz jelentkezni, IGEN itt vagyunk. ? Az online tanácsadás mellett én is tanulok edzőnek, vágónak, életmódtanacsadónak stb. Néha nehéz erőt venni magadon tudom de ha szeretnél egy tudatosabb életet élni, megoldani a problémáidat, kezedbe venni az életed és megtalálni a megoldásokat a miértekre, akkor én itt vagyok!! ‼️ Jelentkezz tanulni, most belefér, most van rá időd! Itt vagyunk és segítünk! Kezd el egy új életet MOST!?☝? (jelentkezni privát üzenetben tudsz) #együtt #tanulj #megéri #újélet

Публикация от Farkas Alexandra (@alexa_vagyok)

forrás