• pén. szept 20th, 2024

Friss! Hatósági karanténba került a TV2 műsorvezetője

De van itt még más baj is.

Ahogyan már megírtuk, a #Kandászmamik-#Sztármamik műsorvezetője, Kandász Andrea még a koronavírus járvány előtt utazott el Balira, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. Azonban a sors keresztbe húzta a számításaikat, hazautauzásuk nem volt zökkenőmentes.

„Jelenleg már a reptéren vagyunk, de fogalmunk sincs, hogy most végre hazajutunk-e. A helyzet percről-percre változik, már tíz napja próbálunk elindulni, de folyamatosan törlik a járatainkat. Szép volt ez a nyaralás, de a vége… Hát maradjunk annyiban, hogy nem így terveztük. Itt most káosz van és mindenki őrült módon telefonálgat, hogy felférjen egy gépre” – nyilatkozta Andi még a múlt héten. Ráadásul a helyzetet súlyosbította, hogy ellopták a pénztárcáját. Férje és lánya két héten át küzdöttek azért, hogy végre újra magyar földre léphessenek, ami bizony nem volt olcsó mulatság, hiszen megérkezett Andi telefonszámlája, ami 350 ezer forint lett. A törölt repülőjáratok költségét pedig még meg sem próbálta összeszámolni.

Most végre jó hír érkezett: a műsorvezető és családja hosszú hetek után végre hazaért – írja a Ripost, de nem búslakodik, hiszen végre az otthon jelentette biztonságban lehet szeretteivel. Olyannyira, hogy a következő két hétben ki sem léphetnek az utcára, hiszen megkapták a piros papírt, ami annyit jelent: hatósági karanténba kerültek.

Szerencsére szinte mindenük megvan otthon, hála gondoskodó férjének: „Feri az a típus, aki minden eshetőségre szeret felkészülni, így mielőtt elindultunk, feltöltötte az otthoni készleteket. Az volt a terv, hogy a lányunk két héttel korábban érkezik. Végül úgy döntöttünk, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel jobb, ha velünk marad Balin és együtt próbálunk meg hazajutni…” – magyarázta a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy mindenki jól van, senki nem érzi magát betegnek, reméli, hogy nem kapták el a vírust.

forrás