• szo. máj 4th, 2024

Kiderült a féltve őrzött titok! Zámbó Jimmy fegyvert rántott egy népszerű énekesre

Zámbó Jimmy 2001-ben halt meg, a rajongókat azóta is sok legenda tartja lázban a  király életével kapcsolatban.

Több történet is kering Jimmyről. Az egyik ilyen történetet Galambos Lajcsi könyvéből tudhattuk meg: Jimmy ugyanis egyszer fegyvert rántott Pataky Attilára. A történetet most Jimmy 94 éves édesanyja mesélte el.

Lagzi Lajcsi egy turnét szervezett, melyre Zámbó Jimmyt és Pataky Attilát kérte fel. Azonban a két énekes között egyre több konfliktus alakult mely  Miskolcon tetőzött. Itt ugyanis összevesztek azon, hogy ki fejezze be  a koncertet. Pataky Attila szerette volna befejezni mivel Miskolc a szülővárosa, de Jimmy ezt nem akarta megengedni, hiszen az viszi a prímet, aki a koncertet zárja – írja a Blikkruzs.

Végül aztán nagy nehezen rámondta: „Jól van, akkor fejezd be te, öreg! ” Pillanatok alatt idegessé vált a hangulat, pláne, hogy Jimmy még a színpadról is beszólt Attilának – mesélte a 2012-es Frizbiben Lajcsi. A botrány a műsor szünetében robbant ki: berohantak a mulatós zenész öltözőjébe, hogy siessen, mert Zámbó elővette a pisztolyát a színpad mögötti részen, és Pataky állt vele szemben – Lajcsi elrabolta a fegyvert és rájuk szólt, fejezzék be a vitát.

Mivel a történet nemrég újra megjelent a sajtóban, a Star magazin megkereste Jimmy édesanyját, a család ugyanis mindeddig nem szólalt meg ebben a témában.

– Butaságnak tartom, hogy időről időre előhozakodnak ezzel a történettel. Nálam jobban senki nem ismerte a fiamat, én pedig kizártnak tartom, hogy bárkit képes lett volna lelőni. Bizton állítom, ha ez meg is történt, az én gyerekem csak baráti heccből cselekedett, ő ugyanis képtelen lett volna kiontani mások életét! Nem akarom bántani Lajost sem, de amikor előállt ezzel, sokat rombolt a fiam emlékén.