• vas. máj 19th, 2024

Váratlan fordulat Aurelio ügyében! Erre még ő sem számított!

Felcsillant a remény.

Bár még nem tűzték ki Aurelio ügyében a másodfokú tárgyalás időpontját, a valóságshow-sztár addig sem tétlenkedik. Egy magánnyomozónak hála, felcsillant a remény: mégsem kell börtönbe vonulnia emberrablási ügyében.

Aurelio a Story magaznnak árulta el, hogy nem csupán A, és B, hanem C tervei is van ügyével kapcsolatban. Időt, energiát és pénzt nem kímélve küzd igazáért. Nem tagadja, kikészült, nemcsak a bankszámlája, hanem a barátainak száma is jócskán megcsappant, az ügy miatt átértékelte az életét.

– Leköltöztem vidékre anyukámhoz, hiszen Baja tökéletes hely, hogy elvonulhassak, de a tudat, hogy nem követtem el, amivel vádolnak, felemészti a mindennapjaimat. Úgy gondolom, valakinek szúrom a szemét, ezért próbálok egy ideje átlagosan, visszahúzódva élni – kezdi a Storynak a ValóVilág egykori győztese. – Nem érdekel, ha a gatyám is rámegy, mindent megteszek, hogy felmentsenek. A magánnyomozót már megérte megfizetni, olyan információkkal állt elő, amik az ügyet egy teljesen más irányba vihetik el. Hiszek benne, hogy ennek köszönhetően felmentenek majd, próbálok pozitív és bizakodó maradni.

forrás