• pén. szept 20th, 2024

Micsoda luxus! Ilyen körülmények között él Csonka András

Most megmutatta életkörülményeit.

Csonka András tabáni lakásából nemcsak a várra lát rá, de a Gellérthegytől egészen a Hármashatárhegyig kitárul előtte a világ.

Az 55 éves sztár harmincegy évesen vette meg első, és minden bizonnyal utolsó lakását, amin az utóbbi években átalakításokat hajtott végre.

„A lakásom első körben még nagyon bohó volt: zöld és kék falak, sárga bútorok, hullámos falak jellemezték. Aztán az évek során rájöttem, mennyire nem praktikus például a hullámos fal, és az igazság az, hogy most már nem is tetszett az egész. Így lett az én bohó otthonomból konszolidált legénylakás, ahol már a letisztult színek és formák vették át a főszerepet. Az átalakítás során kiverték a térelválasztó falakat, így eltűnt a kisszobám, viszont cserébe kaptam egy tágasabb nappalit, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a Naphegyre. Így már tényleg úgy érzem magam az otthonomban, mint egy védelmező toronyban, ahol maximálisan megkapom azt a harmóniát és nyugalmat, amit igénylek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Real face challenge!? @harsanyilevi hívott ki erre. Tessék, így nézek ki naturban az ágy szélén ülve a baromi cool pizsamámban “filter” nélkül? @olinacsa @fekepal ti jöttök!?

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

forrás