• pén. szept 20th, 2024

TÓTH VERA LEADTA A MARADÉK FELESLEGES KILÓIT IS! DÖBBENETES, DE ÍGY NÉZ KI MOST AZ ÉNEKESNŐ:

Most már minden feleslegtől megszabadult! – fotó!

Tóth Vera rengeteg biztató szót és elismerést kap nap mint nap óriási fogyása miatt, amit részben megváltozott étkezési szokásainak és a rendszeres mozgásnak köszönhet.

Az énekesnő azonban egyik legutóbbi fotójával (lentebb megtekinthető) teljesen lenyűgözte rajongóit, ugyanis Vera egy rövidnadrágos szettben mutatta meg, hogy mennyit jelent 45 kiló fogyás, és hogy milyen kirobbanó formába hozta magát.

“Tóth Vera testsúlya rengeteget ingázott az évek során, de most hihetetlen formában van az énekesnő”- olvashattuk a világsajtóban. Rengetegen próbálkoztak megtudni tőle, hogyan érte el ezt az elképesztő eredményt, nagyon sok félrevezető hír látott napvilágot, azonban a korábban már-már veszélyesen sok súlyfeleslegtől szenvedő énekes nem volt hajlandó elárulni a titkát.

A napokban azonban megtört a jég és nyilatkozott egy olyan természetes növényi kivonatról, amit a világ legértékesebb gyógynövényének tartanak szerte Ázsiában.

Ekkor még senki nem gondolta, hogy ez lehet a nagy titok, azonban ő elárulta: a cseppek beszedése után valóságosan érezte, ahogy ég a zsír a szervezetében és ehhez szinte semmit nem kellett tennie és október végére úgy érezte, hogy élete legjobb formájának örvendhet.

Kutakodtunk kicsit és találtunk egy blogot, amit egy magyar nő vezet fogyásáról és ő is szintén erről a gyógynövényről számol be sikere kulcsaként. via