• pén. szept 20th, 2024

SOKKOLÓ! BENNFENTES MESÉLT ARRÓL, HOGYAN RABOLNAK EL HAZÁNKBAN IS GYEREKEKET ISKOLÁK ELŐL, INTÉZETEKBŐL, HOGY AZTÁN KÜLFÖLDRE VIGYÉK ŐKET! EGYRE TÖBB KISGYERMEK TŰNIK EL MAGYARORSZÁGRÓL: 84%-UK 18 ÉVEN ALULI! – KÉRJÜK TERJESZD TE IS, ÉLETET MENTHETSZ VELE!

Magyarországon egyre nagyobb mértékben és számban tűnnek el fiatal gyermekek.

Tévhit, és naivság azt gondolni, hogy ezeknek a gyerekeknek szinte mindegyike önszántából csatangol el, vagy menekült a gyermekotthonokból, intézetekből.

Számtalan esetben ugyanis árnyalja a dolgot az, hogy bűncselekmény jellegű nyomok merülnek fel.

A hatóságok ezekről tudnak, mégis tehetetlenek – mások szerint pedig nyakig benne vannak, mert valójában az ember és gyermekkereskedelem egy jövedelmező üzlet.

Csak az elmúlt években szinte minden 12 hónap alatt egy teljes kisvárosnyi gyermeknek veszett nyoma hazánkban, jelentős részük kislány, fiatal nő. 84%-uk viszont a 18 éves kort sem érte el!

Vagyis elgondolkodtató, hová távoznak ezek a felnőttnek jogilag sem számító egyének “önszántukból”…

Korábban több cikk is megjelent arról, hogy egy hazai emberrabló szervezetben egykor résztvevő személy tálalt ki a rendszerről, és annak működéséről a személyazonosságát fel nem fedve.

Elmondta, hogy milyen piszkos módszerekkel dolgoznak, és hogyan rabolnak el gyerekeket az iskolák, óvodák, gyermekotthonok elől.

Nem csak és kizárólag árvákat, vagy az intézetekbe kerülő gyermekeket céloznak meg, hanem lényegében bárkit, aki “kiradírozható” a rendszerből nyomtalanul. Nem egy esetben sötét furgonokkal járják a játszóterek környékét, és kutyákkal cukorkával csalják el a gyerekeket.

Az informátor elmondta, hogy a legnagyobb üzlet egyértelműen a fiatal lányok elrablása, de gyakran rabolnak el 18 év alatti kislányokat, akiket külföldre visznek.

Külföldön ugyanis gazdag ügyfelek különféle “igényeinek” kielégítése zajlik hihetetlen pénzekért, amit természetesen az emberkereskedők és futtatók tesznek zsebre.

Egy egész hálózat működik Európában…

A titokzatos informátor azt is megkockáztatja, hogy állításával a hatóságok felelősségét is meglebegteti.

Szerinte ugyanis számos beépített ember van nem csak a hazai bűnügyekkel foglalkozó szakemberek, rendőrök között, de európai szinten is megvannak azok a “téglák”, kulcsemberek, akiknek mindössze csak annyit kell tenniük, hogy félrenéznek, szemet hunynak ezen nyomozások és ügyek felett.

Vagy elterelik egy vakvágányba a nyomozást, ha melegszik a helyzet…

Bárhogyan is, de az eltűntek egy része nem önszántából tűnik el, hanem akarata ellen viszik el egy ismeretlen helyre, az országhatáron túlra.

Ezek a gyerekek bűncselekmények áldozataivá válnak.

Sőt, vannak olyan eltűntek, akiknek az ügyében nyílt titokként már nem is azt keresik hol lehet, hanem hogy hová tüntették el a holttestet.

Egész Európában rengeteg gyermek tűnik el, hideg nyomon, azaz mindenféle értékelhető nyom nélkül.

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

Profikkal van dolgunk, ez egy jól szervezett rendszer, ami az emberkereskedelem egy modern formáját bonyolítja le, már évtizedek óta….
Arra kérünk terjeszd te is ezeket az információkat, életet menthetsz vele!
Forrás: http://www.anephangja.com/