• csü. júl 4th, 2024

Megszökött a kórházból Bangó Margit!

Vérbeli előadóművész Bangó Margit, aki akkor igazán boldog, ha a közönséget szórakoztathatja világhírű nótáival.

A Kossuth-díjas művész annyira komolyan veszi a fellépéseket, hogy leginkább egyet sem hagy ki. Sőt, évekkel ezelőtt még egy kórházi kezelés sem tudta visszatartani attól, hogy színpadra lépjen.

– Mama épp kórházban volt, infúziót is kapott, de volt egy nagyon régóta lekötött fellépése. Természetesnek tartottuk, hogy az állapota miatt lemondjuk. Azonban ő azt mondta, ez nem fordulhat elő, majd ő megoldja. Így is lett, kiszökött a kórházból. Hajnalba visszament, mintha mi se történt volna. Persze addigra már mindenki őt kereste, de hamar rájöttek merre járhatott. Jól elő is vette az orvos. – emlékezett vissza Tina az esetre, majd Bangó Margit is felidézte, hogy is történt a kórházból való távozása.

– Nemcsak a fellépő ruhámat hozattam be, hanem egy fehér melegítőt, cipőt is. Mikor belebújtam úgy tűnt, mintha csak sétálni indultam volna a kertbe. Azonban meg sem álltam a koncertig. Körmendi Péter zenekarával léptem fel, aki mikor meglátott, egyből megölelt. Csakhogy a branül a karomban volt az infúzió miatt. Ő csak ölelt, szorított a találkozás örömére, én meg tiltakoztam a fájdalom miatt.

A vér azonnal csurgott a karomból, ő pedig rájött, hogy tényleg szó szerint a kórházból jöttem. Szerencsére nem volt semmi probléma, a fellépés után visszamentem a kórházba, ahonnan gyógyultan távoztam. A kötelességtudat azonban a mai napig nagyon erős bennem, ha fellépés van, menni kell, ez nem kérdés – vallotta be Bangó Margit.

Forrás