• pén. szept 20th, 2024

Durván beszóltak FÉSŰS NELLY-nek, na de nem hagyta annyiban…

Fésűs Nellyt a közönség dívaként ismeri, színházi szerepeiben egytől egyig mindig kifogástalan a külseje. Tökéletes sminkben pompázik, a hétköznapokban azonban a natúrabb megjelenést szereti. Egy alkalommal ki is beszélték emiatt.

A 48 éves színésznő a Lilu YouTube-csatornáján futó, Liluland című műsor vendégeként szépségápolási szokásait, trükkjeit és praktikáit is megosztotta.

Fésűs Nellyt megszólták, mert nem sminkelt

A színpadon mindent bevet, ami kell, csillámporral és strasszokkal is díszíti az arcát, ám a mindennapokban szinte nem is festi magát. Férje, Vajtó Lajos is jobban szereti, ha nem fedi az arcát semmi.  Viszont volt olyan, hogy épp emiatt kötöttek bele. Csenge lányát vitte óvodába, amikor meghallotta, hogy összesúgnak a háta mögött.

– Láttam, hogy az anyukák, akik nem is értem, hogy, de már fél kilenckor ki voltak sminkelve, néznek rám, és azt mondják egymásnak: „Ez azért nem így szokott kinézni a tévében!” Akkor egy picit elgurult a gyógyszerem – mesélte a műsorban.

Fotó: YouTube Liluland

– Azt válaszoltam: „Figyelj, amikor te este tíz órakor a másik oldaladra fordulsz, és már alszol, én még Tamásiban vagyok a színpadon. Nekem még onnan haza kell vezetnem, és majd csak olyan három óra körül tudok lefeküdni, de a gyerekeinket pont ugyanakkor hordjuk az óvodába” – emlékezett vissza a kellemetlen esetre Fésűs Nelly.

forrás