• vas. máj 19th, 2024

Rubint Réka 16 évvel ezelőtt még nagyon másképp nézett ki – ITT a fotó

Rubint Réka 16 év boldog házasság után is a férje múzsája, és Schobert Norbit inspirálja legszívesebben. A fitnesz ikon szerint egy nőnek szüksége van a visszajelzésekre és a férfira, aki mellett ragyoghat.

rubint réka

Fotó: Facebook/Rubint Réka hivatalos oldala

– Abban, hogy egy nő múzsa legyen, a férfinak nagyon nagy szerepe van. Én Norbi múzsája vagyok, és az is szeretnék maradni mindig. Nekem az a filozófiám, hogy egy nő a férfi mellett tud igazán ragyogni, ha egy nő nőnek érezheti magát, akkor tud mások számára energiát adni. A visszajelzés mindig nagyon fontos, ezt a férfitól várjuk, a férfinek akarunk tetszeni, őt akarjuk meghódítani. Norbitól minden órában kapok visszajelzést, nagyon szerencsésnek érzem magam, mindenkinek egy olyan társat kívánok az életben, mint ő.

Talán nem is gondolnánk, de a 40 éves sztár nem mindig merte ennyire megmutatni gyönyörű alakját, férjének ebben is komoly szerepe volt.

– Amikor megismerkedtünk, én hosszú, bő pulcsikban és farmerben jártam minden nap. Belőlem Norbi hozta ki a nőt, ő bújtatott ki a pulcsikból, ő készítette készíttette az első fotósorozatot rólam, ami az első aerobic kazettám borítóján szerepelt. Miatta kezdtem el igazán ragyogni – árulta el Rubint Réka.