• hét. máj 6th, 2024

Győzike lánya nem akármilyen ajándékot kapott születésnapjára. Van, aki negyed évet dolgozik azért amennyibe került:

Gáspár Győző állítja: nehéz anyagi helyzetbe sodorta a családot a NAV. De azért kisebbik lányuknak méregdrága ajándékot vettek születésnapjára. Vannak akik hónapokat dolgoznak ennyi pénzért:

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, két évvel ezelőtt a kommandósok rajtaütése után még mindig nem heverte a ki Gáspár család azt a megaláztatást, amit elszenvedtek a hatóság részéről. Pedig ma már papírja is van Győzőéknek arról, hogy nem adócsalók, és nem sikkasztottak. A showman mégis úgy gondolja, hogy ezzel az akcióval a hatóságok egy életre megbélyegezték őket. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas anyagi kár is érte őket emiatt. Sőt, Győző szerint egy jó darabig még nélkülözniük is kellett.

Győzike szerint az adócsalás és sikkasztás vádja a mai napig megnehezíti a megélhetésüket. Persze minden relatív, és hogy azért az átlagember mércéjével mérve akkora mégsem lehet a baj, azt a születésnapját ünneplő Virág egyik Instagram posztja jelezte. Ebben Győziék kisebbik lánya büszkén mutatta meg az elő-szülinapi ajándékként kapott gyönyörű Michael Kors cipőt a hozzávaló táskával együtt. És bár a posztot azóta törölte a lány, de az egyik internetes portál addigra lehozta azt, kiszámolva, hogy az ajándék alsó hangon is kétszázezer forintba kerülhet.

via