• vas. máj 19th, 2024

Fásy Ádám a legnagyobb fájdalmat élte át, amelyen egy apa átmehet: karjai között halt meg fia, Viktor.

Fásy Ádám súlyos megpróbáltatáson ment keresztül, amikor 2000-ben elveszítette elsőszülött fiát, az akkor tizennyolc éves Viktor Ádámot. Az üzletember azt mondja, mindennap gondol rá, és őrzi az emlékét.

Fásy Ádám a legnagyobb fájdalmat élte át, amelyen egy apa átmehet: karjai között halt meg fia, Viktor. Az akkor tizennyolc éves fiú hónapok alatt épült le, csecsemőmirigyrákban szenvedett, és a kór hamar felemésztette a testét. Fásy azóta sem tudta teljesen elengedni fiát, mint mondja, nem is igazán akarja. – Kétezerben ment el, már tizenkilenc éve, hogy nincs velünk a fiam, de mindennap gondolok rá. Ez olyan fájdalom, amelyet semmi és senki nem tud begyógyítani, örökre tátongó seb marad. El kellene őt engednem, de megmondom őszintén, nem is akarom. Amíg én élek, ő is fog, bent a lelkemben – mondta az üzletember, aki szerint nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna elsőszülött fiára.

Nap mint nap eszembe jut, hogy vajon mit mondana, milyen ember lenne. Ilyenkor összeszorul a szívem, a születésnapja és az ünnepek még most is nehezek. Olyankor a szokásosnál is jobban hiányzik – mondta mély szomorúsággal Fásy.