• hét. máj 6th, 2024

Tom Cruise évek óta nem találkozik 12 éves kislányával. Ezért:

Tom Cruise évek óta nem hajlandó találkozni harmadik házasságából született kislányával. A színész indoka, lánya, Suri nem szcientológus.

Exfeleségével, Katie Holmesszal 2012-ben mentek külön, 6 év házasság után, a gyermekfelügyeleti jogot pedig Holmesnak ítélte a bíróság.

Miután Tom és Katie 2012-ben elváltak, Tom látogatásai egyre ritkultak, 2013-ban pedig véget is értek.

Cruise-t még első felesége, Mimi Rogers vezette be a szcientológiai egyház köreibe, aminek azóta a színész vezető arca lett.

UsWeekly azt írta, a sztár saját döntése az, hogy inkább nem tartja a kapcsolatot a lányával – nem is készült róluk közös fotó 2013 óta.

Daily Mail cikke szerint Tom Cruise egy hónapban tíz nap is találkozhatna lányával, a most 12 éves Surival, mégsem tette ezt meg évek óta, ugyanis Suri nem a szcientológia szellemében nevelkedett, ezért egyszerűbbnek látta teljesen megszakítani gyermekével a kapcsolatot.

Tom így nem is láthatta, hogy az egymás nélkül töltött évek alatt milyen szép fiatal hölggyé cseperedett gyermeke, aki szakasztott mása édesapjának.

Maga Katie Holmes is elismerte, hogy semmilyen kapcsolat nincs az exférje és közös kislányuk között, amit ő személy szerint nagyon bán.