• vas. máj 5th, 2024

BOTRÁNY a királyi családban! Erzsébet királynő csak úgy tajtékzik a dühtől! Hogy mondhatott ilyet Meghan hercegné?

 

Elképesztő dolgot mondott Meghan Markle! Már egy évvel ezelőtt azt mondta barátnőinek és ismerőseinek, hogy megbánta, hogy  a királyi családba házasodott.

A királyi élet ugyanis nem fenékig tejfel, sok szigorú szabályt kell követni, és az addigi megszokott életviteléről is le kellett mondania. Többek között  törölnie kellett magát több közösségi oldalról, tehát a magánéletnek annyi…. követendő szabályok pedig százával vannak.

A szabályok követése sem megy zökkenőmentesen Meghan hercegnének. Ezt mutatja az is, hogy Erzsébet királynő már nem egyszer magához kérette „elbeszélgetésre”- írja a Femcafe.

Soha nem látott felvételek szivárogtak ki II. Erzsébet királynőről

Harry herceg és felesége nemrég Afrikában járt, ahol egy dokumentumfilm is forgott a látogatásukról. Ebben azonban Meghan olyan nyílt és őszinte válaszokat is adott, hogy Erzsébet királynő egy bennfentes szerint azonnal a Buckingham-palotába hívta. A királyi család tagjai ugyanis sosem beszélhetnek az érzéseikről.

A bennfentes szerint Erzsébet nagyon kiakadt Meghan néhány mondatán. „A párt a filmet követően azonnal magához hívatta. Egy sokkoló intelemben azt mondta nekik, össze kell tartaniuk és nem szabad többé egyedül bizonygatniuk, képesek modernizálni a monarchiát. Meghannak azt mondta, ez rendben lenne a hippi Hollywood-ban, de a királyi család tagjai a érzelmeiket csak egyféleképpen kezelhetik, sajátként” – mondta a forrás.