• hét. máj 20th, 2024

Elképesztő dolgot mesélt el GÁSPÁR EVELIN. Túl kellett élnie egy traumát. Most mindent elmesélt:

Gyakran gyomorgörccsel indult el otthonról…

Gáspár Evelin nevét és arcát 2005 elején ismerte meg az egész ország édesapja valóságshowja, a Győzike show miatt. Az akkor 10 éves, negyedikes kislány élete onnantól 180 fokos fordulatot vett, de sajnos nem a jó irányba.

Mivel híres lett, gyakran bántották, piszkálták. Egy-egy durvább epizód után mindig gyomorgörccsel indult el otthonról iskolába, mert félt, hogy az osztálytársai mit fognak szólni hozzá. Sajnos nem csak a diákok szálltak rá.

A felsős osztályfőnöke megkeserítette a kislány életét, folyton keresztbe tett neki.

– Felső osztályban kifogtam egy olyan osztályfőnököt, aki rám volt szállva, nem nagyon kedvelt engem. Verbálisan bántott, megalázott, lehúzta a jegyeimet – emlékezett vissza Joshi Bharat műsorában a FEM3 csatornán.

Azt is elárulta, hogy egy alkalommal késett az osztálykirándulásról, de telefonált a tanárnak, hogy várják meg őt, már úton van. Az osztályfőnök ennek ellenére elindult a busszal, pedig Evelin ki is fizette az utazást már előre.

Különböző pletykák is szárnyrakaptak a tanulmányait illetően, Evelin pedig arra gyanakszik azóta is, hogy a volt osztályfőnöke kezdte el terjeszteni őket. A legjobban az fájt neki, mikor egy cikkben azt írták róla, hogy az általános iskolás bizonyítványát a szülei pénzért vették meg neki, mert olyan buta, hogy magától nem bírta elvégezni.

A mai napig érzi a műsor hatását az életén. Az emberek megnézik, felismerik, és munkát is nehezen talál, pedig pénzügyi diplomája van és több nyelven is beszél folyékonyan.

(Femina)