• hét. máj 20th, 2024

5 év után SZINETÁR Dóra KITÁLALT : nagyon súlyos dologgal vádolta meg Bereczki Zoltánt…..

Budapest – Megdöbbentő vallomást tett volt férjéről a színésznő. Kapcsolatuk akkor jutott el a szakí­tásig, amikor Bereczki karrierje felépült, s már nem volt szüksége támogatásra – írja a Bors.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán három éve váltak el, a színésznő azóta Makranczi Zalán felesége. Szakításuk valódi okáról soha nem beszéltek, mindketten kölcsönösen tisztelettel nyilatkoznak egymásról. Ezért is meglepő, hogy most Szinetár megtörte a csendet és a Nő Háromszor című műsor felvételén elárulta, miért váltak el.

Megdöbbentő vallomást tett volt férjéről a színésznő (RAS)

Bereczki nem kívánta kommentálni volt felesége szavait (RAS)
Meggyőződése, csak azért tartottak ki egymás mellett olyan sokáig, mert amikor magánéletük éppen válságba került, akkor a színpadon újra és újra egymásra találtak. Ennek ellenére többet álltak harcban egymással, mint békében.

“Büszke vagyok rá, hogy az a főiskolás fiú, akit megismertem, mellettem nőtte ki magát Bereczki Zoltánná, s azzal is tisztában voltam, hogy ehhez elsősorban a szép pasztell hátteret biztosíthattam” – mondta el az ATV “A nő háromszor című” beszélgetős műsorában Szinetár Dóra.

Bereczki Zoltán nem kívánta kommentálni volt felesége szavait, méltatlannak tartaná, ha hozzászólna. Ugyanakkor a lapnak név nélkül nyilatkozó kollégák szerint a színész saját jogán is nagyon sikeres, a közönség már letette mellett a voksát.

Forrás: http://www.blikk.hu/