• pén. szept 20th, 2024

Minden rajongónak tátva maradt a szája milyen külsőre váltott Cinthya Dictator

Az extravagáns sztár úgy tűnik megunta az eddigi külsejét, és visszatért a jól bevált stílusához.

Úgy tűnik, Cinthya Dictatornak elege lett abból, hogy rövid a haja, ezért gyorsan felkeresett egy fodrász szalont, hogy orvosolják a problémáját. Az extravagáns sztár korábban úgy érezte, hogy a frizurája levágásával megtalálta a stílusát, azonban legutóbbi posztja szerint inkább a hosszú hajat részesíti előnyben.

„Hoztam anno egy döntést, és nagyon rövidre vágattam a hajamat. Azt vallottam, hogy új gondolatból új haj nő. Ez volt az első lépés önmagam újragondolásának, és az életem egy jobb mederbe terelésének. Úgy érzem, hogy a vágyaim és a céljaim folyamatosan megtörténnek, vagy már meg is történtek, viszont a hajam még mindig rövid. És őszintén megvallva, mára már cseppet sem szeretem, hogy rövid” – fogalmazott Instagram-oldalán Cinthya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hoztam egy döntést és nagyon rövidre vágattam a hajamat. ??‍♀️??‍? Azt vallottam, hogy új gondolatból új haj nő. Ez volt az első lépés önmagam újragondolásának és az életem egy jobb mederbe terelésének. Úgy érzem, hogy a vágyaim és a céljaim folyamatosan megtörténnek, vagy már meg is történtek.⚡️☄️ ♥️?Viszont a hajam még mindig rövid. ??‍?És őszintén megvallva mára már cseppet sem szeretem, hogy rövid. ? Nem gondoltam, hogy egy ennyire rövid hajat meg lehet hosszabbítani.?? De a @waiohair bebizonyította, hogy lehetséges. Kiválló minőségű puha hajat kaptam amit személyre szabottan az én színemre festettek. ?? Ha december 20-áig bejelentkezel akkor most 10.000 forint kedvezményt kapsz a póthaj árából! ? #reklám #waiohair #luxusszalon #mindenegyhelyen

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

forrás