• vas. máj 19th, 2024

Vajna Tímea MÁR talált is magának munkát Amerikában. EZT FOGJA CSINÁLNI:

Az özvegy Andy Vajna mellett komoly bepillantást nyert a filmkészítés világába, így nem csoda, hogy egy idő után saját ötletekkel állt elő, amelyek nem csak férje, de annak neves ismerősei figyelmét is felkeltették.

„Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk” – mesélte a Borsnak adott interjújában Timi.

Az első komoly feladat pedig már meg is találta, amelynek részeként az International Golden Film Awardon nagy sikert arató, nulla költségvetésű, A pillanat című filmnek igyekszik reklámot csinálni a tengerentúlon.

„Tímea minden követ meg fog mozgatni, hogy az Aspy Tomhoz (a film rendezőjéhez) hasonló tehetségeknek minél nagyobb bemutatkozási felületet biztosítson az álomgyárban, és ahogy Andy Vajna is tette, öregbítse világszerte a magyar filmek hírnevét” – mondta az új feladatkörről az özvegy sajtósa, Baranyi Rozália.

A filmmogul még élete utolsó időszakában is tele volt új ötletekkel, amelyeket meg is osztott a feleségével, így nem meglepő, hogy Timi azt is személyes küldetésként fogja fel, hogy férje ezen álmait megvalósítsa.

„Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is” – mesélte a jelenleg Los Angelesben élő szépség.via