• csü. szept 19th, 2024

Olyan titok derült ki Nádai Anikóról, hogy az egész stúdióban, élő adásban megfagyott a levegő!

nádai anikó

OLYAN TITOK DERÜLT KI NÁDAI ANIKÓRÓL, HOGY AZ EGÉSZ STÚDIÓBAN MEGFAGYOTT A LEVEGŐ
Az elbűvölő szépség, Nádai Anikó nemrég a Story Extra kameráival osztott meg aprócska titkokat. Elárulta, hogy milyen számára az ideális férfi, felidézte, hogy milyen volt a pillanat, amikor megtudta, hogy saját műsort kap, és így tovább. Aztán jött a fekete leves. Egy kérdés, ami kapcsán olyan dolgot tudtunk meg a bájos műsorvezetőről, amit álmunkban sem mertünk feltételezni róla.

El kellett mondania, hogy mi a legrosszabb tulajdonsága. A válasz: “A legrosszabb tulajdonságom? Hmm…lusta vagyok. Lusta vagyok sajnos, ezt be kell hogy lássam. Nem tudok főzni, mármint tudok, csak ahhoz is lusta vagyok…Hát igazából minden ebből fakad…” – vallotta be őszintén Anikó. Hihetetlen, ezt nem is gondoltuk volna róla! Mindig pörgős, életvidám…

Ez után választania kellett. Túra vagy lazítás a tengerparton. “Mindenképpen ejtőzés a tengerparton, mivel lusta vagyok” – jött a felelet. Majd a riporter egy csendes pillanat után keményen megmondta: “Logikus!”- Írja a kiskegyed.

Az elbűvölő szépség, Nádai Anikó nemrég a Story Extra kameráival osztott meg aprócska titkokat. Elárulta, hogy milyen számára az ideális férfi, felidézte, hogy milyen volt a pillanat, amikor megtudta, hogy saját műsort kap, és így tovább. Aztán jött a fekete leves. Egy kérdés, ami kapcsán olyan dolgot tudtunk meg a bájos műsorvezetőről, amit álmunkban sem mertünk feltételezni róla. El kellett mondania, hogy mi a legrosszabb tulajdonsága.

A válasz: “A legrosszabb tulajdonságom? Hmm…lusta vagyok. Lusta vagyok sajnos, ezt be kell hogy lássam. Nem tudok főzni, mármint tudok, csak ahhoz is lusta vagyok…Hát igazából minden ebből fakad…” – vallotta be őszintén Anikó. Hihetetlen, ezt nem is gondoltuk volna róla! Mindig pörgős, életvidám… Ez után választania kellett. Túra vagy lazítás a tengerparton. “Mindenképpen ejtőzés a tengerparton, mivel lusta vagyok” – jött a felelet. Majd a riporter egy csendes pillanat után keményen megmondta: “Logikus!”- Írja a kiskegyed.