• hét. máj 20th, 2024

ALig pár órája rettenetes dolog történt TÓTH GABIVAL! Súlyos dologgal kell szembenéznie, de most a kisbaba egészsége a legfontosabb!

Budapest – Sokkoló volt az egyik komment Tóth Gabi (31) oldalán.

Az énekesnőt a közösségi oldalán időnként a rövid haja miatt támadják, ám most nem hagyta szó nélkül, hiszen van, amit nem kell eltűrni, legfőképp akkor, amikor rákban szenvedő embertársainkat bántalmazzák.

Egy nő írt az egyik képem alá, hogy úgy nézek ki, mint egy rákos beteg, csak a kendő hiányzik a fejemről. Azt gondoltam, erre reagálnom kell, így elmondtam, hogy ez megengedhetetlen. Hogy veszi a bátorságot, hogy ilyet írjon? Nem gondol abba bele, hogy ezzel hány olyan érintett embertársunkat bánt meg, aki rákkal küzd, vagy kemoterápiás kezelésen vesz részt, élete legnehezebb félelmeivel kell szembenéznie neki és a hozzátartozóinak – fakadt ki Gabi, akinek felháborodása célt is ért.

– Valószínűleg érezte, hogy túl messzire ment, később törölte a kommentet, majd priváttá tette a profilját. Remélem, egy kicsit magába néz, ahogyan az a 10-15 ember is, akinek tetszett a megjegyzése– tette hozzá az énekesnő.