• hét. máj 6th, 2024

Szörnyű dolog derült ki Meghan Markle-ről. Dühös is miatta a palota

Dühös is miatta a palota.

A brit királyi családnak már csak az etikett és az illem miatt is kötelező úgy tennie, mintha a palota minden tagja tökéletes lenne, és semmi hibájuk nem lenne. Persze emberi mivoltukból fakadóan nekik is vannak hibáik, ezeket azonban kötelező a nagy nyilvánosság előtt leplezniük.

Nem olyan könnyű azonban a helyzete Meghan Markle-nek, aki korábban híres színésznő volt, ami azt jelenti, hogy rajongó tábora is volt már korábban is, akik előrelátóak voltak. Volt ugyanis a hercegnének egy blogja, a The Tig, ahol minden évben leírta, hogy megfogadja, leszokik egy rossz szokásáról. Ilyen fogadalom volt például, hogy leszokik a köröm rágásról és a káromkodásról, ez azonban nem sikerült neki – szúrta ki a Joy.

Ez a tartalom persze ma már nem lenne látható, de az előrelátó rajongók már akkor lementették az összes bejegyzést, amikor felreppent a hír, hogy Meghanből hercegné lesz. Mindenesetre eddig sem volt a palota kedvence Meghan, így pedig kerekebbé válik a történet, hogy tudjuk, a hercegné sokat káromkodik.

forrás