• vas. máj 19th, 2024

Evelin kipakolt apja titkos szerelméről…..EZÉRT A FIATAL LÁNYÉRT HAGYTA EL BEA ASSZONYT GYŐZIKE. NEM IS GONDOLTAD VOLNA!

Évekkel ezelőtt elhagyta családját egy fiatal lányért,a Gáspár család női tagjai mai napig nem tudták elfogadni az estet. Győzike állítja: s z e r e l m e s   volt a lányba. Egyikük sem szívesen beszél az esetről, ezúttal sem az érintettek, hanem Evelin volt, aki felemlegette a témát, és az ATV stúdiójában, az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban borította a bilit

 

A műsorvezető dicsérte vendégét, hogy Bea az egyetlen nő az életében. Evelinnek több se kellett, felkapta a vizet és kipakolt apja titkos  s z e r e l m é r ő l.A lány nem más volt mint VV Gigi.

Győzike egy e r o t i k a kiállításon találkozott a lánnyal,aki ott hoszteszkedett,egyből s z e r e l m e  s  lett celebünk. Hamarosan már v i s z o ny alakult ki köztük a fiatal lánnyal.

VV Gigi tagadja az esetet,állítása szerint Győzike megkörnyékezte őt,de ő visszautasította .Többen nem így tudják.GáspárEvelin szerint apja ma sem hagyott fel a c s a j o zással, Győzike erre csak annyit mondott, hogy jót tesz az hiúságának.Bea asszony szerint Győzike már többször megcsalta őt, de megbocsájtott neki.