• szo. máj 18th, 2024

JUNIORNAK ÜZENT EGY ÉDESANYA, KŐKEMÉNY SZAVAI REMÉLHETŐLEG ÉSZHEZ TÉRÍTIK LESI URAT!

Mint ahogy a bors ma megírta, Junior tartásdíjat követel Hopp Csillától ( ezt utóbb Junior nem ismerte el, és beperelte a borsot) De egy komment mégis Juniornak szól, amit érdemes elolvasni…

“Egy olyan gyerek voltam, aki a szülei civakodása, elválása és ezek következményét szenvedte el. Tiltottak anyámtól. Mindennek elhordták a fülem hallatára. Apám a nagyszüleimre hagyott, aztán öt is szidta mindenki. Én meg szenvedtem. Elvesztettem a szüleim! Mindkettőt szerettem! Mindkettő hiányzott! Ezért örökre sebzett szívű ember lettem, akinek az élet soha nem adhatja vissza a szeretett szüleit. Senki sem pótol egy édesanyát!!!!

Senki sem pótol egy édesapát!!!! Remélem valóban a gyermek érdekei lesznek az elsők és a szülők az esetleg felmerülő dühöt és a bizonyosan nagy fájdalmat a gyermekük nem sinyli meg. Nem akarom senki gyermekének azt, amit én átéltem. Örök nyomot hagyott bennem. Azt kívánom Lacikának, hogy legyen édesanyja és legyen édesapja, akik segítik öt egy életen át! KÖZÖSEN EGYÜTTMÜKÖDVE. Tudom a nélkül, hogy egy szót váltanék Lacikával, hogy ő ezt szeretné.”

https://otpercpiheno.blogspot.com/2019/10/juniornak-uzent-egy-edesanya-kokemeny.html