• pén. szept 20th, 2024

Átok ül Schu­m­a­cher csa­lád­ján: újabb csa­pás­ról jött hír

Fel van adva a lecke Co­r­inna asszony­nak. Meg­lepő plety­kák a le­genda lá­nyá­ról. Sze­gény hoz­zá­tar­to­zó­kat még az ág is húzza a csa­ládfő sú­lyos bal­esete óta.

Mintha elátkozták volna Michael Schumacher családját: mióta a legendás autóversenyző 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedett, egymást érik a sorscsapások.

Most itt a legújabb hír, ami miatt aggódhat Corinna asszony. Sikeres westernlovas lányuk, a 22 éves Gina-Maria Schumacher nagyon rossz társaságba keveredhetett.

A német In Touch magazin szerint Schumi lánya tagja egy exkluzív lovasklubnak, amellyel kapcsolatban súlyos vádak merültek föl a sajtóban. A felső tízezerhez tartozó, elkényeztetett VIP-csemeték az összejöveteleiken állítólag a  p i á t    és    a      s z  e x e t      is túltolják. A túlkapásokról a klub vezetői is értesültek. Egyikük elmondta: a fiatalok egy csoportjának viselkedésével valóban gondok vannak, de már konkrét intézkedéseket tettek a botrányaik ellen.

Ettől eltekintve is sorra kapja a mélyütéseket Schumacher családja. A hétszeres világbajnok drámája után öccse, Ralf Schumacher elvált feleségétől, Corától, az általa vezetett kerpeni gokartpályájukat pedig jövőre lerombolják a közeli barnaszénbánya terjeszkedése miatt. A fivérek szüleinek házát is ugyanezért kellett elhagyniuk. A bontásra ítélt, teljesen elnéptelenedett városrész temetőjét is megszüntetik, így Schumiék 2003-ban 53 évesen elhunyt édesanyja, Elisabeth földi maradványait sem hagyták békében nyugodni: át kellett költöztetni a sírt egy másik településre.

Nagy kérdés, hogy a tekintélyét latba vetve tudott volna-e tenni bármely csapás ellen a világsztár, ha nem szorul immár több mint öt éve ápolásra. Így most minden gond és baj (nem beszélve a fél világ kíváncsiságának terhéről) a felesége vállát nyomja. Corinna erős asszony, de most már a gyerekei miatt is aggódhat. 20 éves fiuk, Mick Schumacher a Forma-1 küszöbére ért, tehetséges pilótaként száguldozik a versenypályákon, és most már a biztonságosabb sportágat űző lányával sincs minden rendben?

ripost