• hét. máj 20th, 2024

EZ VOLT AZ UTOLSÓ CSEPP – BETELT A POHÁR!!! Hódi Pamela TELJESEN kibukott és mindent kitálalt Berkiről és a pénzről!

Hódi Pamela, Berki Krisztián egykori kedvese vállalkozásba fogott, ugyanis megalapította ruhamárkáját. A napokban azonban olyan dolog történt, ami után úgy érezte, meg kell védenie magát.

Pamela ugyan határozottan állítja, hogy ő a cég ügyvezetője és alapítója, Berki Krisztián és új kedvese azonban azzal vádolták meg, hogy pusztán csak modellként vesz részt a ruhamárka életében. Pamela ezen nagyon felháborodott, és úgy érezte, egy Instagram-videóban kell kitálalnia az igazságról.-írja a Blikk..

Íme a kommentek :

georgina_amiraMiért keresi mindenki a rosszat benne, mikor egyedülálló anyaként nagyon is megállja a helyét?! Másrészt pedig nem ő volt a hibás, hanem Berki! És azt, hogy ő senki nem lett volna Berki nélkül szerintem ez egy elég hülye dolog! Ha meg ìgy is volt ez van de most akkor is egyedül van és nélküle is boldogul a kislányával! Puszi Pamela :* ♥♥♥
gordosszilviaSzerintem ez a Berkivel közösen kitervelt marketingfogás. Épp a minap mondta a Berki egy élőben, hogy kifejezetten jó a kapcsolata Pamelával.
marti.steindl@aszdora elég gáz,hogy”rajongói vannak”,pusztán,mert berki nője
danilillaaSzerintem nem Berki által vált ismerté Pamela hanem Pamela és Nati által Berki legalább is mikor én megismertem őket sose Berki érdekelt hanem Pami és a kis tündérek.. Amúgy meg a követési számok mutatják az igazságot. Berki egy nagy nulla Pamela nélkül. Puszi
sammy__samoyedFantasztikus anya vagy es buszke lehetsz magadra es mindarra amit elertel!!!!
edinavidazitaAmióta ezt kiraktad, a Morzsi kutya nem posztol, se a Berki. Vajon miért?
kriszsohajhajoKomolyan ez ennyi embert érdekel…nincs senkinek más dolga?!
kittmi16OUUUUAAAA PAMELA CSAK NEM KOMMENTEKRE VALASZOLGATSZ???? Megsutott a nap? Vagy mi?
ivanantunovicsnagyon csinni vagy
noninojanojci@_krisz29 a te gyermekedet tán a gólya hozta?! ? Ott biztos nem kellett széttenni a lábat.. ?
langvirginiaKedvencem vagy ❤️❤️❤️
dukaireka17@solyoml Hien mióta 30? Degenerált faszkalap vagy, aki a diplomájára veri otthon. Akit az anyja eldobott magától vagy az apja bántalmazta az anyját. ezért bántasz más nőket. Tényleg kurva szar gyerekkorod lehetett. Írod itt az okosat azt hiszed. De téged is csak úgy a világra basztak, hogy ilyen nyomorúltan élj. Diploma mi. Sokkal okosabb diplomásokat ismerek. Akiket nem érdekel más élete főleg nem fröcsögnek az instagrammon. Na ők okosak. De hogy te mire vagy elszállva magadtól azt nem tudom. Mert, ha lenne valamid, valakid, családod nem itt élnél ilyen ostoba szövegekkel. De hozzád senki nem érne úgy, mint egy igazi férfihez. Tudom tudom. Letiltasz meg törlöd a kommentjeid. Szánalmas fos vagy. Aki ha élőben találkozna ezekkel a személyekkel, akiknek itt beszólt biztos, hogy beszarnál kisapám. És akkor lobogtathatnád a diplomádat te félresikerült hibbant.
szlovakgreti@solyoml Berki Krisztian ugy lett hires hogy sehogy..soha nem volt senkinel tobb csak nagy arca van…@hodipamela_official tobbet tett le az asztalra mint a nagy senki Berki. Teny es valo hogy Pamela inkabb akkor lett ismertebb amikor Krisztiannal volt. Szerelmes volt. Elmult. Pamela a sajat laban all, edesanya,tisztesseges. Ehhez kepes Berki Krisztian ugyanott tart. Csak nagyobb lett az arca…es szerintem az hogy hogy lett ismert arra pedig keress ra. Ha pedig te ezzel a kommentaroddal akarsz nagyravagni es te megmondod a tutit akkor kozlom, hogy ciki vagy
nikolnikiruszoKi az a mazsi.
hadhazi_fanni@_krisz29 És akkor mi van ha szét tette a lábát.. igen szétette,de utánna megszült egy gyönyörű kislányt akit mai napig szeret, vigyáz rá és neveli.. és nem a Berkinek köszönheti hogy ezeket elérte, ő dolgozott megérte és nem a Berki…. ???? nagyon szeretünk @hodipamela_official ❤❤
33szakacs_agnesUgyes a Pamela! Csak igy tovabb!
efficicu@hodipamela_official ez a morzsa kutya egy nulla…csak játsza az agyát a Berki mellett közbe mrg csak a H viheti a használt játékszeredet…tudod anyuék is megmondták H a rászorulóknak kell adni ?
p_aliceka@solyoml Ön milyen tv műsorban szerepelt? Jaa, egyszer elment a háttérben, mikor vették fel a híradóhoz a vágóképeket? Nem szerepelhet akárki a tv-ben, illetve ha magas nézettségi mutatókat akarnak elérni. Pamela ismert lett a tv szereplések által, s ott volt neki a lehetőség, hogy ne tűnjön el a sűllyesztőben, mellyel jól gazdálkodott. Nem ócsárolni kell, vagy tényleg nincs más személy, akivel szimpatizál és követheti?
p_aliceka@solyoml Ön mivel több a nullánál?! A privát fiókjával? Akinek az országban ismerik a nevét, tehát közszereplő, és több ezer/millió követője van, az már nem nulla, mert többen felfigyelnek rá, mint Önre. Nincs kisebbségi komplexusa véletlenül? Fogadok az utcára is csak azért lép ki, h az élő fába is belekössön.
teknos_@viraghnori Hogy te mekkora Buta vagy !
teknos_@ani_02_04_06 Pamela annyival csinosabb, amennyit a szilikonok, és a plasztikák változtattak rajta.. De okosabb annál, hogy a másikat fikazza. Nem értem,hogy másokat mért zavar,ki, kit valasztott, szakítást után. Nem jobb a békesség?
teknos_@fanniii_denisz12 Te meg buta.
viraghnori@teknos_ ???? Modja ezt egy ember, aki se nevet, se arcat nem vallalja ???
teknos_@viraghnori Akinek a ruha márka is gondot okoz, az nekem buta liba. Ha nem vennéd észre,sokan használnak jelképes fotót. Nem akarom kitenni, magam csak olvasgatom a kommenteket. És néha csodálom ,hogy megtudnák oldani más életét . De azt mindég könnyebb.
viraghnori@teknos_ *mindig!
teknos_@viraghnori Kösz,ez viszont igaz
minimemo.hu@morvaiii
viviennkalina_Én veletek vagyok! ?
esztersznsñ
morvaiii@viraghnori meg ha feloltozik is ,ugy nez ki mint egy öregjány????
morvaiiiDrága mazsolánkal az a baj, hogy nagy az irigység ,az hogy őt Nem mutogatja annyira Berki mint Annó Pamelát, bár ha mutogatná sem lenne olyan nagy szám, mire legyünk kiváncsiak a rossz öregasszonyos ruháira? Soha nem fog odáig jutni mint pamela. Már azt is észrevettem hogy nagyon anyáskodik nati felett. Közbe ha gyereke lenne lehet a gyereke apának szólítaná mert ez a nő nem ,nő olyan mint egy férfi .
martiifabianNe foglalkozz veluk . Tiszta gaz az a no .. feltekeny a szepsegedre es a karrieredre ennyi ?
hermina_vassSziaaaaa hogy vagytok nagyok cuki a Nati
nemethandrea003Sok sikert mindenhez ilyen egy erős nő!!!
nono210@csengevass99 de szerintem mazsi pedig természetes, és ez is szép. Van aki így születik, van aki százezreket költ cicikre,szájra, kozmetikumokra, hogy valahogy nézzen ki. Nyilvan, mert sosem lesznek azok a nők megelégedve magukkal :/
ginanemethneA világ legjobb anyukája vagy ennyi és ne törödj senki véleményével!!!!?
kicsike16Ne foglalkozz azzal a nővel irigy rád azért mondd amit mondd. Mert ő sosem lesz olyan mind te!!!
snailowl77Pami ez a Morzsi a labad nyomaba se erhet…az a kapcsolat amit ennyit reklamoznak az rohad belulrol. En az Edes Eletben kedveltelek meg, mert valodi szeretheto karakter voltal. Ezek meg nyaljanak sot.
versace901203Ki a szart érdekel???
szilvia.kullai@ancsi.k haha. ?
barta_anett@solyoml én a Berkiről akkor hallottam először mikor herevasalással volt tele az összes újság.Tehát volt először is egy bohóc, akiből a Pamela embert teremtett! Pamela nélkül Berki szerintem már rég valami köztörvényes lenne. Sokat köszönhet Neki, de egy hímsoviniszta mint te úgysem fogja ezt sosem megérteni…csak idegesíted az embereket-. – De szerintem már saját magadat is
barta_anett@molnar8595 ezt hívják költői szabadságnak! Pamela csak nyomatékosítani akarta hogy mennyire régen volt már és hogy mennyire túllépett rajta! A kötekedő emberek mindig találnak valamit, tökéletes ember nincsen! De ez Rólad is sokat elárul ám, hogy mit veszel észre:a jót vagy a rosszat…
barta_anett@aszdora ha ennyire jól bírja a mazsola a kritikát akkor “ránézek” már én is a profiljára.. ?Ezt írta volna hogy nem ismeri a medoot? Mekkora egy irigy…szánalmas.Berki azt hiszi megfogta az Isten lábát közben meg úgy pofára fog esni hogy az nem igaz..
barta_anett@teknos_judit nálad biztos nem butább:D
teknos_@barta_anett A szépségük nem egy forma, főleg ha nem vagyunk plasztikázva. Mért kéne rá féltékenynek lennie? Ő is sikeres más területen. Nem ő tette tönkre a házasságukat. Ha ő nem volna ,volna más.
ginanemethneA legjobb vagy Pami….. a Berki meg mehet ahova akar…. csak annyit szégyelje magát mert nem támogatja a kislányát anyagilag!!!! A hires Berki???csupa szégyen az állitolagos milliómos bunkó
csillakaNe foglalkozz a két tufával,egyforma arcok a csíkszájú picsával ?beképzeltek és szánalmasak.
mercike22Nem lett volna a Berki nem is tudnánk hogy létezel

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Válaszom a @medooforyou val kapcsolatban feltett kérdésetekre ! ?

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

via