• pén. szept 20th, 2024

OCSMÁNY dolgok vannak a háttérben”! Kitálalt Szarvas Attila első felesége! Ezért válik tőle Gregor Bernadett! Ez a kegyetlenül őszinte igazság :

Gregor Bernadett és negyedik férje, Szarvas Attila kapcsolata véget ért. A válás állítólag közös megegyezéssel történt, ám nem mindenki gondolja ezt így, a színész első felesége is másképp vélekedik. Szerinte ugyanis “nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben”, amelyekről csak a közvetlen környezetük tud, és ezért szerinte nem a színésznőnek kellene egyedül elvinnie a balhét.

-írja a propeller.hu

Bernit Szarvas Attila első felesége is védelmébe vette, aki ugyancsak közösségi oldalára írta ki kendőzetlen véleményét:

Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e vagy sem. (…) Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, valóban Berni negyedszer válik. Attila „csak” másodszor, ami nem jelenti azt, hogy ő mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények… (…) Bernivel való házasságuk nem közös megegyezéssel ért véget, ahogy a miénk sem. (…) Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amiket a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. (…)

A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán a balhét, mert az egy óriási hazugság lenne. (…) Mi sem miatta váltunk el. ( Mármint annak idején nem Gregor Bernadett miatt mentek szét Szarvassal – a szerk.)

Attila lump életmódja elviselhetetlen-írta közösségi oldalán a hölgy, tudta meg a propeller.hu