• pén. máj 3rd, 2024

Erzsébet királynő így üzente meg, hogy érkezik a következő royal baba

Rejtélyes üzenettel közölte a nagyszerű hírt Erzsébet királynő!

Ma már elég egyértelműen tudatják az emberek, főleg a sztárok a nagyvilággal, ha gyermeket várnak. Hiába, modern technika, képmegosztó oldalak – minden olyan egyszerű lett. Sőt! Vannak olyanok is, akik mindig megpróbálnak túltenni a másikon, gondoljatok csak Beyoncé énekesnőre. Már Katalin hercegné terhességét is a Palota harangozta be elég királyi módon:

„Őfelsége, Cambridge hercege és hercegnéje örömmel jelentik be, hogy Cambridge hercegnéje gyermeket vár.”

De nem Katalin volt az első, aki így tudatta az alattvalóikkal a nagyszerű hírt, Diana hercegnő egyenesen maga nyilatkozott a sajtónak, ezzel még nagyobb betekintést engedve a királyi család életébe.

De vajon II. Erzsébet királynő hogyan birkózott meg a helyzettel? Nos, 1948-banmég teljesen más világ volt és az emberek sokkal konzervatívabban álltak hozzá a terhesség kérdéséhez. Az akkor még csak koronahercegnő Erzsébet hivatalos közleményben jelentette be, hogy június végétől nem vesz részt hivatalos eseményeken. A szemfüles alattvalók biztosan kiszúrták, hogy ez a titokzatos üzenet valójában a hercegnő terhességére utal. Akinek pedig sikerült rájönnie erre a kis titokra, az nem is lepődött meg, amikor novemberben bejelentették, hogy Károly herceg megszületett!

Mennyit változott a világ!

Forrás: Mirror