Szabó Zsófi mindig őszintén beszél az anyasággal kapcsolatos kérdéseiről, esetleges kételyeiről. Követőit szívesen beavatja, hogy náluk milyen örömök és problémák vannak, és szívesen kéri ki a tanácsukat is.

Ezúttal a kis Mendel alvási szokásairól mesélt a közösségi oldalán Zsófi. Kiderült, hogy a kisfiú esténként kétszer kel, hogy ehessen, és a napirendjük sem mindig ugyanolyan. Zsófi azonban igyekszik mindent Mendelhez igazítani, az ő igényeit nézni, és nem akar mindenáron, erőszakkal változtatni.

„Lazábbak a napirendek, szinten az ő igényei szerint. Néha mikor posztolom, hogy sokat aludt délután vagy, hogy 22:00-kor még nem alszik, megdöbbentő üzeneteket kapok és olyankor mindig emésztem magam, hogy tényleg rosszul csinálom ezt az egész napirend dolgot…Én még soha nem ébresztettem fel őt (vagyis egyszer, mikor repülővel utaztunk hajnalban), ellenben rengetegszer szenvedtünk hiába a kényszeres elaltatással, amikor próbáltam az elvárásoknak megfelelni..” – írja őszintén Instagram-oldalán Zsófi.