• pén. szept 20th, 2024

Sosem látott durva fotó!!! Medveczky Ilona ledobta a textilt, semmi más nincs rajta…a melltartót is ledobta!

NEM SEMMI! M e l l t a r t ó   nélkül, egyetlen  t a n g á b  a n mutatkozott a 78 éves Medveczky Ilona! Itt a teljes fotó !

Nagyon durva! C i c i f i x nélkül csupán egy szál tanga bugyiban mutatkozott a 78 éves Medveczky Ilona! Itt a fotó!

Image result for medveczky ilona crucifix

Ez aztán nem semmi! C i c i f i x nélkül csupán egy szál t  a n g a   b u g y i  b a n mutatkozott a 74 éves Medveczky Ilona! Itt a fotó!

Ez aztán nem semmi.

74 évesen állt a Story magazin kamerája elé az ismert díva. Azt mondta, évek óta nem érezte magát ilyen jól, mint idén nyáron. Kora ellenére valljuk be, nem gyengén jó  t e s t e  van. Nézzük csak meg a mi nagyanyánkat, és a különbség egyből szembe tűnik. Ettől függetlenül a korára való tekintettel enyhén szólva ízléstelen a fotó, hiszen erre úgymond senki nem kíváncsi!

“Reménykedem, hogy végre most következik egy igazi, őszinte, érdekmentes szerelem az életemben. Tudom persze, hogy mennyire nehéz ez az én esetemben – az én múltammal, az én nevemmel, vagyonommal, érzékiségemmel. De megpróbálom! Hisz van élet, kell, hogy legyen szerelem hatvan-hetven fölött is…” – tette hozzá a korábban   m e z t e l e n ü l balesetező díva. A FOTÓ ITT MEGTEKINTHETŐ>>>>

Emlékszel Medveczky Ilona szánalmas nyugdíjára? DÖBBENETESEN MAGAS emelést kapott ÉV KÖZBEN! Ez nem semmi!.>>>