• pén. szept 20th, 2024

1 perce jelentették be : VV Fanni-ügy: Hajnalban törtek rá a vádlottra!!!!

VV Fanni-ügy: Hajnalban törtek rá a vádlottra
Ismét zsaruk lepték el B. László otthonát, hogy ellenőrizzék, nem szökött-e el a házi őrizetből. A vádlott menekülés helyett azonban az angolját fejleszti.

Másodszor szálltak ki rendőrök Dunaújvárosba, a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László lakására. Először nyár közepén, esti zuhanyozás közben lepték meg, mert a lábán elhelyezett nyomkövető szökést jelzett, nemrég pedig random ellenőrzést tartottak a házi őrizetben lévő egykori sportolónál, miután napvilágra került: már nem gyanúsítják, hanem emberöléssel vádolják.-írta mega Bors.hu

Egy kis infó VV Fanniról:

Egyik barátja Bulyáki Zsolt Maci szavai vele a VV után is jó kapcsolatban maradt:
„ Remélem kicsilány egy jobb helyre kerülsz
Ahol az emberi gonoszságtól, soha nem sérülsz.
A szivemben élnek a szavak
amiket mondtál a hónapok alatt.
Sosem felejtem el az arcodat,
és a szívemben őrzöm a hangodat..”
“Kicsi lány, ha hallod a gondolataimat odafenn, akkor tudd, hogy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez megtörténhet a mai világban és nem ezt érdemelted volna. Arra kérnék mindenkit, hogy ne bántsák a különböző Fannis posztokat, hisz nem tudják mi van a háttérben és nem tudják mi történt. Nem kell vádaskodni, eleget bántják a tévében szereplő embereket a neten keresztül, nem kell még tetézni ezt. Engem bánthattok nyugodtan, de most a Fannit ne bántsátok, kapott ő eleget, higgyétek el. Nagyon sajnálom, hogy ez a dolog idáig jutott. Tudom, hogy ő jó ember és nagyon remélem, hogy odafönt békét lelt és ott már nem bántja senki. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez történt és soha nem fogom elfelejteni a közös emlékeinket akár bent a villában, akár kint a valódi életben. Örülök hogy megismerhettelek és egy értékes ember vagy. Vigyázz magadra ott fent!”

Novozánszki Fanni 1993. november 11-én született Dunaújvárosban. Édesapja Novozánszki Sándor ,édesanyja Katalin. Édesapja sofőr, édesanyja óvónőként dolgozik. Van egy nővére és egy öccse, Sándor. Martonvásáron él a család. Tanulmányait a Budai Középiskolában kezdte. Az utolsó évben annyi hiányzó órája volt hogy nem érettségizhetett le a többiekkel, csak a következő évben “esti ” iskolában.

Szabadidejében hastáncot tanult. A kereskedelemben ,egy pesti pláza egyik üzletében dolgozott másfél évig az iskola befejezése után.-írja a https://starity.hu/