• vas. máj 19th, 2024

VAJNA TIMI-nek ki kell költöznie a budai luxusvillából. Ebbe bele fog halni

vajna timea

Miután 74 éves korában elhunyt Andy Vajna, felesége, Tímea még egy évig maradt a budai villában, melyben együtt éltek. Vajna Timi január végén költözik az USA-ba.  A kétszintes, 2000 négyzetméteres luxusvillában az özvegy nem érezte jól magát annak ellenére, hogy az ingatlan minden luxussal fel van szerelve. Túl sok  szép emlék köti őt  a házhoz és ez csak tovább nehezíti a magányt.

– Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andy-vel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam – erősítette meg a Blikknek a hírt az özvegy, miszerint hamarosan véget ér a lakásbérleti szerződése, amely kapcsán jelezte: nem hosszabbít.

Tímea, ha minden jól megy, jövőre már Amerikában, Los Angelesben fog élni.  Már novemberben odautazik,  viszont még vissza fog térni Magyarországra – kisebb időre.

– Az ünnepeket Amerikában töltöm egyedül, és már most rettegek tőle, ráadásul az állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhetek majd vissza Magyarországra. Szerencsére Los Angelesben sem leszek teljesen egyedül, mert ott vannak Andy barátai, akikkel én is jóban vagyok, így ha kérdésem van vagy tanácsra szorulok, lesz kihez fordulnom – újságolta az özvegy.
Egyelőre barátainál húzza meg magát Amerikában mivel még nincs saját ingatlana a tengerentúlon.  A hagyatéki eljárás még bizonytalan kimenetelű. Vajna Timi dédelgetett álma, hogy egy fánkozót nyit Los Angelesben is.
– Jó, ha az ember több lábon áll, ezért szeretnék az ingatlanbizniszbe is beszállni, folytatnám a színi iskolát és különböző alapítványoknak segítek majd – osztotta meg terveit Vajna Tímea. Blikkruzs