• szo. szept 21st, 2024

EDDIG BÍRTA, DE NINCS TOVÁBB! KRAUSZ GÁBOR KIAKADT!

EDDIG BÍRTA, DE NINCS TOVÁBB! KRAUSZ GÁBOR KIAKADT
Ahogy telik az idő egyre nagyobb a feszültség.Krausz Gábor sem tudta türtőztetni magát, mikor meglátta, mit művelt csapatának legfiatalabb tagja, Dominik-írta meg a  Kiskegyed!

A Séfek Séfe egy egy magyar televíziós főzőshow, gasztro-reality. Az izraeli Game of Chefs műsor alapján készült, Magyarországon a TV2 sugározza.
A műsor tematikájában három részre osztható. Első héten a válogatók alatt a jelentkező amatőr és profi szakácsoknak egy óra áll rendelkezésére, hogy elkészítsenek egy egytálételt, amit a zsűri tagjai a kóstolótérben vakon kóstolnak, azaz anélkül, hogy tudnák ki készítette azt. Véleményüket ezt követően fejtik ki, a továbbjutáshoz két kést kell kapnia a versenyzőnek, azaz két zsűritag szavazatára van szüksége. Ezt követően egy háromnapos úgynevezett tréning következik, amely alatt a zsűritagok kialakítják csapataikat, így pedig kialakul a 18 fős döntős mezőny. A verseny ezt követő szakaszában a séfek és csapataik minden nap versenyeznek a konyhában, majd meghívott vendégek kóstolnak szintén vakon, a kóstolótérben. A legkevesebb szavazatot kapó csapat versenyzői újból főznek, majd a zsűri által legrosszabbnak ítélt ételt készítő versenyző kiesik.[1] A verseny győztese tízmillió forintot és egy három hetes továbbképzést nyer a franciaországi Paul Bocuse Intézetben.[2]A műsor 1. évadát 2017. augusztus 29-én kezdte sugározni a TV2. A műsorvezető Ördög Nóra volt, a zsűri tagjai pedig Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András. A versenyt a felvidéki származású Tatai Róbert nyerte meg.[3]A 2. évad 2019 októberében került adásba. A zsűri összetétele változatlan maradt, a műsorvezető Liptai Claudia lett.