• vas. máj 19th, 2024

Charlize Theron kisfia lányruhában jár! A pofánk leszakad a látványtól! ITT A FOTÓ:

Charlize Theron

 

Charlize Theron 7 éves kisfiát rendszeresen  kislánynak öltözeti, ami még mindig heves reakciókat vált ki az emberekből. A napokban egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapni, amint épp megint csak kislányruhában indul az iskolába a színésznő kisfia.

 

Charlize Theron a nyár folyamán  elmondta, hogy fogadott fia úgy érzi, rossz testbe született, inkább kislánynak érzi magát. A színésznő pedig támogatja a kisfia érzéseit. Azóta Charlize kisfia többször is kislány ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt.

 

Egyes külföldi sajtóorgánumok már három hónapja Charlize Theron kisfiát kislánynak nevezik, annak ellenére, hogy Jackson nem változtatta meg a nemét.

A színésznő a Dél-afrikai Köztársaságból származó Jacksont 2012-ben fogadta örökbe. Jackson mellett 2015-ben egy kislányt is örökbe fogadott, az USA-ból. A színésznő úgy szokott nyilatkozni, hogy két kislányt nevel.

„Két gyönyörű kislányom van, akit védelmezni fogok ahogyan az  egy normális szülőtől elvárható. Olyanok , amilyenek, és majd ők maguk eldöntik, hogy kikké akarnak válni. Az én feladatom, hogy szeressem őket és odafigyeljek arra, hogy minden renden legyen velük”-  nyilatkozta Charlize Theron.