• csü. szept 19th, 2024

Megérkezett a decemberi időjárás előrejelzés. A legkeményebb ez lesz!!!

December közepétől több csapadék várható. A karácsony hozhat havat is, mert akkor az éjszakák nagy eséllyel fagypont alatti hőmérsékleteket hoznak. Ez lehet a hónap leghidegebb, legkeményebb része. -írja a https://blikkruzs.blikk.hu/

ELőször nézzük meg a jövő heti előrejlezést :

Hétfőn délelőtt északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, az északi tájakon záporeső kialakulhat. Délután északon erősen, délen közepesen felhős lesz az ég, az északi tájakon alakulhat ki gyenge eső, záporeső. Megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Kedden erősen felhős, borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor. Élénk lesz az északnyugati szél. 7, 12 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szerdán a tartós eső megszűnik, változóan felhős lesz az ég. Az időnként megnövekvő felhőzetből futó záporok kialakulhatnak. Megerősödik az északi szél. Kora délután 6, 10 fok várható.

Csütörtökön a napos és felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, számottevő mennyiségű csapadék nem valószínű. Élénk lesz az északi szél. 5, 9 fokra melegszik a levegő.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, jelentős mennyiségű csapadék nem várható. Megerősödik az északnyugati szél. 5, 8 fokra számíthatunk.

Szombaton sok napsütés várható, csapadék nem lesz. A délkeletire forduló szél megerősödik, a csúcshőmérséklet értékei 5, 8 fok között alakulnak.

Vasárnap a napos időszakok mellett gomolyfelhők képződnek, amelyből egy-egy zápor kialakulhat. A déli szél élénk marad, kora délután 8, 13 fokra számíthatunk.-írja az idojaras.hu