• hét. máj 20th, 2024

Huha!Michael Jackson 22 éves fiából sármos pasi lett – Így néz ki most Prince

Michael Jacksonnak három gyermeke született, közülük 21 éves lánya, Paris az, aki a legtöbb alkalommal megjelenik különféle nyilvános rendezvényeken, legkisebb, 17 éves fia, Prince Michael Jackson II, becenevén Blanket, a nyilvánosság teljes kizárásával éli kamasz éveit. A két testvér bátyja, Michael Joseph Prince Jackson Jr., vagy, ahogy a médiában, illetve hivatalos Instagram-oldalán is szerepel, csak szimplán Prince Jackson néha részt vesz különféle rendezvényeken, de rá sokkal kevesebb figyelem irányul, mint a húgára.

Így néz ki most Prince Jackson

A pop királyának elsőszülött fia, Prince Jackson februárban töltötte be a 22. életévét. Az egykor szőke hajú kisfiúból sármos, felnőtt férfi vált. Prince Instagram-oldalán szokott néha friss felvételeket megosztani magáról, illetve az életéről. Egyik legkedvesebb hobbija a motorozás.

A HollywoodLife-nak egy Prince-hez közel álló forrás nyilatkozott 2019 májusában arról, milyen ember is ő valójában.

– Prince általában azt szereti, ha Michaelnek vagy Mike-nak szólítják, Los Angeles nyugati oldalán él elég szerény körülmények között. Ha találkoznál vele, és nem tudnád, ki is ő valójában, soha az életben nem mondanád meg róla, hogy egy híresség gazdag gyermeke. Szó szerint két lábbal jár a földön, nem visel túl drága ruhákat, és nem vág fel senki előtt sem a pénzével – nyilatkozta a pletykalapnak a forrás.

Azt is elmesélte a forrás Prince-ről, hogy megőrül a Harley Davidson-motorokért, illetve a kutyákért.

– A motorjai és a két kutyusa a legnagyobb szenvedélye. Imád motorozni, ha az időjárás megengedi, akkor mindennap megy. Emellett ő a legjobb kutyagazdi a világon. Nagyon aranyos, hogy imádja a kutyusait.

A 22 éves fiatal a Loyola Marymount Egyetemen tanul, itt ismerkedett meg a kedvesével is. Egy bájos, szőke lány rabolta el a szívét, néha fotókat is posztol róla Instagram-oldalán.