• hét. máj 20th, 2024

GÁSPÁR LACI tettére nincsenek szavak! Hogy jutott ez eszedbe Laci?

Az RTL Klub tehetségkutatójának legutóbbi adásában tűnt fel a bátaszéki Hujber Dávid (26), aki nem csak csodás hangjával hívta fel magára a figyelmet. A produkciója előtt Lacinak feltűnt, hogy a fiatalember szemüvege párás vagy talán koszos, így szóvá tette neki. Majd a dal után megígérte, hogy segít.

– Sajnos, nem párás, hanem nagyon karcos, nehezen látok vele. Nem olyanok az anyagi körülményeim, hogy vegyek egy új szemüveget magamnak. Alkalmi munkákból élek, így nincs ennyi spórolt pénzem – mondta a fiatal énekes.

Az alkalmi munkákból élő Hujber Dávid remekül énekelt az X-Faktor színpadán
Gáspár Lacit annyira megérintette a fiú őszintesége, hogy felajánlotta, kifizeti az új szemüveget.

– Ha az ember tud, segítsen azoknak, akik rászorulnak. Rengeteg levelet kapok, sokan kérnek segítséget, megindító történeteket ismerek meg. A feleségemmel, Nikivel sokszor segítünk, de ezzel nem dicsekszik az ember – kezdte Laci, aki azért érzékenyült el a versenyző történetén, mert az édesapja jutott róla eszébe.

via https://otpercpiheno.blogspot.com/2019/10/laci-bebizonyitotta-megint-hogy-milyen.html

 

Hogy jutott ez azonnal eszébe Lacinak? Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy azonnal kitalálta hogyan segíthetne ennek a szegény fiúnak! Gratulálunk! Talpig ember vagy Laci!via