• hét. máj 20th, 2024

Titokzatos szeretője van Vajna Tímeának Magyarországon – ITT a fotó! >>

Közösségi oldalán mutatta meg Vajna Timi, hogy egy titokzatos idegen virágot küldött neki. Mivel nem volt kártya a csokorhoz, így a sztár sem tudja, ki lehet a hódolója.

Vajna Timinek van egy titkos hódolója, aki szinte bombázza őt a szebbnél szebb méregdrága virácsokrokkal. Az elmúlt pár órában két csokrot is küldött a sztárnak.

Timi nem tudja, ki lehet a férfi, aki a távolból rajong érte. Az imént ismét kapott egy csodás virágkreációt.

“Úgy tűnik, van egy titkos szeretőm Magyarországon” – kommentelte Timi.

Vajna Tímea (született Palácsik Tímea, Miskolc, 1982. október 3.[2] –) magyar modell, médiaszereplő, vállalkozó.

A Herman Ottó Gimnáziumban érettségizett, majd a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán tanult.[3] A diplomamunkáját a tematikus online hirdetési piacról írta.[4] A tanulmányai befejezése után marketingesként, internetes hirdetési menedzserként dolgozott Budapesten, majd két éven át a Sanománál tevékenykedett, ahol televíziós és rádiós bartermegállapodások lebonyolítását intézte.[4] Később közgazdaságtant tanult.

Először 19 évesen vett részt szépségversenyen, 2008-ban indult a Miss Universe Hungary szépségversenyen, ahol bejutott az első 24 közé.[5][6] A Miss Universe Hungary tulajdonosa.

2016-ban egy fánkbolt, a Mr. Funk és Ms. Bagel tulajdonosa lett, amely Budapest V. kerületében, az Arany János utcában található.[7][8]