• hét. máj 20th, 2024

25 év után HATALMAS döntést hozott KÖKÉNY ATTILA. Nem is tudjuk felfogni, hogyan volt erre képes

Kökény Attila megpróbálta a lehetetlent, ugyanis 25 év után döntött: felhagy a   d o h ányzással és   a l koholfogyasztással. Hatalmas döntés ez, hiszen tudjuk milyen nehéz felhagyni ezekkel a káros szenvedélyekkel – írja a Blikkruzs.

A döntés okát az énekes a Star magazinnal osztotta meg:

– Negyvennégy éves vagyok, huszonöt évig ittam. Egyszerűen kíváncsi voltam arra, függő vagyok-e, de hála istennek, kiderült: erről szó sincs. Pedig őszinte leszek: én az az ivó voltam, aki nem kettő pohárral fogyasztott éjszakánként. Egy este meg tudtam inni egy üveg  v i szkit. (…) Soha nem tudtam elképzelni   v iszki és  c igi nélkül a kezemben – ez már életformává vált. – magyarázza az énekes, és azt is elárulta, hogy még saját magát is meglepte vele, hogy le tudott mondani mindkét  s z envedélyéről, hiszen nagyon imádta ezt az életet.

– A leszokásnál döbbentem rá, hogy iszonyatosan erős ember vagyok. A reggeli kávémat például el sem tudtam képzelni anélkül, hogy rá nem gyújtsak. Ezért, amikor leszoktam, a reggeli kávék is elmaradioztak. (…) Már érződött a hangomon a dohányzás káros hatása. Ha ittam, és többet  c igiztem, másnap nagyon nehezen énekeltem,  l e g yilkoltam a hangszálaimat. Életem legrosszabb döntése volt, hogy rászoktam.

Most viszont élete legjobb döntése volt, hogy nem iszik és nem dohányzik, ezzel pozitív példát mutat a gyermekeinek.