• vas. máj 19th, 2024

Angelina Jolie és Brad Pitt végre elárulták, miért váltak el valójában. SENKI sem gondolta volna, hogy valójában ez a szakítás OKA. Mindenki megdöbbent a hallottakon

Angelina Jolie és Brad Pitt  h á z asságának 3 éve lett vége. A   v á lásuk híre nagy port kavart. Mindenki csak találgatni tudott, hogy miért szakítottak. Most végre elárulták.

Rengeteg olyan hír látott napvilágot az elmúlt három évben, melyek arról szóltak, mennyire elfajultak a dolgok köztük. Ők azonban egészen mostanáig egyszer sem tettek nyilatkozatot, és a sajtó kérdéseire sem válaszoltak – írta meg a Life.hu Ranker.comalapján.

„Minden rossz szokásommal felhagytam, amikor családom lett, az ivást kivéve. Mindig is többet ittam, mint kellett volna, ami nyilván gondokat okozott a házasságomban is. Most már jobb a helyzet, de még időre van szükség a teljes változáshoz” – mondta Brad Pitt.

Angelina azonban azt gondolja, ő az oka a kapcsolat megromlásának.

„Minden az én hibám. Egy forgatás alkalmával találkoztunk és nagyon jól működtünk együtt. Ugyanezt szerettem volna a magánéletünkben is és a munkakapcsolatunkban is, mert nagyon jó volt Braddel együtt dolgozni. Azt gondoltam, ha több időt töltünk együtt, az javít a  k a pcsolatunkon, ami bizonyos szempontból így is történt, viszont azt éreztem, egyre több teher nehezedik ránk, amit nem tudtunk elviselni. Egy idő után kilátástalanná vált a helyzet, elhidegültünk egymástól” – nyilatkozta Jolie.forrás