• pén. szept 20th, 2024

A SZAKÍTÁSRÓL FAGGATTÁK PETER SRÁMEKET. Elképesztő dolgokat mondott, a szívünk megszakad

Peter érzései még mindig nem hűltek ki Adrienn iránt.

Pár hónappa ezelőtt a Mokka vendége volt Peter Srámek és szerelme, Adrienn. A műsorban elmondták, hogy  összeköltöztek, csak úgy szárnyaltak a boldogságtól.

A napokban azonban felröppent a hír, hogy másfél év után szétmennek. A Mokka vendége volt ismét Peter, ahol a   s zakítás részleteiről faggatták őt – írja a Blikkruzs.

– Fő oka nem volt, valahogy az utolsó fél évben mindketten éreztük, hogy nem lesz ennek a dolognak túl jó vége. Az első évben tökéletesen működött minden, de akkor úgy volt, hogy hét volt nálam, utána hazament, és miután összeköltöztünk, elkezdtük érezni, hogy el nem fog működni. (…) Amikor éjjel-nappal együtt voltunk, sokat veszekedtünk, és ezt nem lehet egész életünkben csinálni. Nagyon szép másfél évet voltunk együtt, voltak nagyon szép pillanatok, és voltak kevésbé rosszak. (…) Az fáj a legjobban, hogy én tényleg komoly  k a pcsolatot szerettem volna.

Nagyjából közösen döntöttünk a  s z akítás mellett, de mégis én mondtam ki a végső szót, mert mindketten más dologra vágyunk, és máshogy látjuk az életet. – mondta az énekes, aki a beszélgetés alatt nem egyszer bekönnyezett, ami nem csoda, hiszen elmondta, hogy még most is  s z eretik egymást, és nagyon megviselték a történtek, nem csoda, hogy két hét alatt öt kilót fogyott.

Peter elmondta azt is, hogy nagyon örül, hogy sok munkája, fellépése van, mert ez most a szakmai sikerek mellett arra is jó, hogy eltereli a gondolatait arról, hogy vége a k a pcsolatuknak.