• pén. szept 20th, 2024

TÖBBÉ MÁR nem titok! Ezzel a milliárdos férfival van együtt Sarka Kata! És van egy ízléstelen és durva csavar is a történetben! >>

Budapest — Nincs sok értelme a titkolózásnak, Sarka Kata egyre gyakrabban tűnik fel B. István társaságában.-írja a Blikk.

Olvasóriporterünk legutóbb az osztrák–magyar határnál lévő hotelben fedezte fel egy társaságban a vállalkozót és az üzletasszonyt. A párost először tavaly szeptemberben, Bécsben fotózta le egy olvasónk, a napokban pedig egy gyerekhotelben látta együtt a párt a Blikk olvasója. Először a Story magazin írta meg, hogy Sarka és a férfi között több lehet barátságnál. Úgy tudjuk, B. István egyben Hajdú, Sarka férjének egykori barátja, legalábbis korábban jó viszonyt ápoltak egymással.-írta meg a BLikk.

Bárhol össze lehet velük futni, és azon sem kell meglepődni, ha fogják egymás kezét – tudtuk meg Sarka egy közeli barátnőjétől.

Tavaly nyár végén kerültek közelebb egymáshoz és szerettek egymásba. A férfi rengeteget segített neki, amikor Kata elbútorozott otthonról – tette hozzá a barátnő.

Karácsonykor a Facebookon vallotta be Hajdú PÉter, az előző év nehéz volt számára, mert bizalmasa elárulta, és válságba jutott a házassága.

Sarka Kata and István Gábor Bessenyei