• pén. máj 3rd, 2024

Nem bírja tovább! Nagyon nehéz döntést kellett meghoznia Tóth Gabinak a kisbabája egészsége miatt

Szörnyű dolog történt.

„Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az  a n y aság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot!...” – írja Gabi Instagram oldaján. Az énekesnő szívből reméli, hogy aki szereti, továbbra is szeretni fogja és kitart mellette úgy is, ha nem kommentelhet a posztjai alatt.

A mocskolódó kommentek mindenkit megviselnek, de egy állapotos  k i s m amának pláne nincs szüksége ezekre, mert azzal, hogy felidegesíti magát rajta árt vele magának és így ha nem is közvetlenül, de a babájának is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK! Mindenkinek aki kedves és szeret mots azt üzenem, hogy nagy szükségem van a a pozitív gondolataitokra irántam! Hálás vagyok nektek mindenért! Love!??❤️????????

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

forrás