• szo. máj 18th, 2024

Sötét titokra bukkant a nemrégiben elhunyt édesanyja fagyasztójában 18+

A 37 éves St. Louis-i férfi azért ment elhunyt édesanyja házába, hogy kipakolja a régi lomokat onnan. Amikor a fagyasztót takarította, meglátott benne egy nagyon régi esküvői tortás dobozt.

© NBC News/videó

Smith emlékezett, hogy kiskorában többször látta ezt a dobozt, de akárhányszor kérdezte, hogy mi van benne, anyja gyorsan becsukta a fagyasztó ajtaját, és határozottan megtiltotta neki, hogy valaha is belenézzen. A gyászoló, immáron felnőtt fiút azonban elfogta a kíváncsiság, és mégis belekukkantott a papírdobozba.

A férfi legnagyobb megdöbbenésére, esküvői torta helyett egy mumifikálódott újszülött holttestét rejtette a ládika. A halott csecsemő több mint negyven éven át lehetett lefagyasztva, és feltehetően a férfi nővére volt. Smith azonnal kihívta a hatóságokat, majd elkezdte családtagjait kérdezgetni arról, hogy mit tudnak anyja másik gyermekéről.

Arra ő is emlékezett, hogy kiskorában rokonai többször is elszólták magukat egy állítólagos lánygyermekről, valamit hétéves korában egyszer édesanyja is megjegyezte, hogy ha élne a lánya, akkor az aznap lett volna 21 éves.

Smith felkereste az édesapját is, akivel évek óta nem találkoztak megromlott viszonyuk miatt. A férfi készséggel segített fiának kideríteni az igazságot, de ő sem tudott többet mondani, csupán annyit, hogy megboldogult ex-felesége már terhes volt, amikor megismerkedtek. Mire azonban újra találkozott vele, már nem volt gyermeke, de sohasem kérdezett rá, hogy mi történt.

Art Vandelay@AaronSauerland

@johnaugust

How could this be a movie…https://www.foxnews.com/us/missouri-man-finds-infants-mummified-body-in-dead-mothers-freezer-decades-after-mistaking-mysterious-box-for-wedding-cake 

Missouri man finds infant’s mummified body in dead mom’s freezer decades after mistaking box for…

A Missouri man cleaning out the freezer of his recently deceased mother made a grisly discovery Saturday night when he found the mummified body of an infant — who he believes might be his sister…

foxnews.com

See Art Vandelay’s other Tweets

A rokonok azt suttogták, hogy Smith édesanyjának volt egy korábbi házassága, amiből született egy lány ikerpár, de az egyik baba halva jött a világra, a másikat pedig örökbe adták. Ezt az állítást azonban senki sem erősítette meg, vagy bizonyította be Smithnek.

– 37 éves éves vagyok, és a csecsemő holtteste végig ott volt a fagyasztónkban, az élelmiszerek között. Ez nekem azt súgja, hogy anyám talán valami borzalmasat tett a babával, amiért nagy bajba került volna, ezért inkább titokban tartotta az egészet – szörnyülködött a férfi.

(via)