• pén. máj 3rd, 2024

Alig tíz percig volt a kislány lábán az új, divatos szandálja, borzasztó következményei lettek

Borzasztó sérüléseket okozott egy kislánynak új, divatos zselészandálja – állítja a gyermek édesanyja. A Bransholme-ban élő hároméves Poppy Hallett mindössze tíz percig viselte a lábbelit, ez idő alatt törte fel hólyagosra a szandál a lábát. A kislány hetekig alig tudott járni, és most retteg a szandáloktól.

Tíz perc után így nézett ki a kislány lába a zselészandálban © Facebook

– Még csak nem is volt meleg aznap, amikor ráadtam az új szandálját, ráadásul csak a lakásban rohangált benne. Néhány perc után láttam rajta, hogy valami baj lehet, mert egyre furábban járt. Amikor tíz perc múlva levettem róla a zselészandált, már hólyagos volt a talpa – mesélte szörnyülködve a 35 éves anya.

A felháborodott asszony a kislánya lábáról készült fotókat megosztotta a Facebookon, hogy minél több szülőt figyelmeztethessen:NE ADJÁK A GYERMEKEIK LÁBÁRA A ZSELÉSZANDÁLT!

Mint kiderült, nem Poppy az egyetlen, akinek csúnya és fájdalmas sebeket okozott ez a fajta szandál. Néhány nappal korábban egy kétéves kisfiú édesanyja is megosztott néhány képet a gyermeke lábáról, akinek szintén a zselészandál okozta a szörnyű lábsérüléseiért.

(via)