• sze. máj 8th, 2024

Kitört a pánik az esküvőn: 40 perccel a ceremónia előtt zokogva hívott mentőt a menyasszony – Nem hiszi el, mi történt ezután

Egy Budapesten megrendezett esküvőn súlyos allergiás rohamot kapott a menyasszony, ezért zokogva telefonált be a nagy napon a mentőszolgálatra.

Minden menyasszony retteg, hogy a hosszasan szervezett álomesküvőt végül romba dönti egy váratlan probléma, hasonló helyzetben volt a hétvégén egy nő, akinek a csodás esküvője majdnem pokollá változott.

Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg a különös történetet a Facebook-oldalán, ugyanis egy esküvőhöz hívták őket a múlt hétvégén. Zokogva tárcsázta a menyasszony a segélyhívót, amikor az esküvő kezdete előtt 40 perccel szörnyű allergiás tünetek jelentkeztek rajta, azonnal mentőt küldtek a fővárosi menyasszonyhoz. A mentősök megállapították, hogy ételallergia okozhatta a kellemetlen panaszokat, ami nem csak légzési problémákat, de jól látható bőrelváltozásokat is okozott a fiatal menyasszony arcán és karján.

Ennél nagyobb problémát aligha tud elképzelni egy nő a nagy napján. Kétségbeesetten ült a fiatal nő, amikor az orvosok közölték vele, hogy kórházba kell szállítani, így lemarad a saját esküvőjéről. Azonban a mentősöknek hála a ceremónia mégis probléma nélkül lezajlott, annyi változással, hogy két egyenruhás férfi csatlakozott a fiatal párt ünneplők körébe és egy kicsit felgyorsították az esküvőt, amíg a szállítást elvégző egység kiérkezett. Így a fiatal pár már férj és feleségként érkezett a kórházba.blikk