• vas. máj 12th, 2024

A taxiban folyt el ennek a nőnek a magzatvize, nem hiszi el, hogy reagált a sofőr a váratlan szülésre

A sofőr egy kis paca miatt csapott balhét, miközben a nőnek a kórház előtt kellett szülnie.

Hihetetlen, ahogy egy sofőr reagált a hirtelen megindult szülésre. A 23 éves Dana Harrison épp taxival utazott Leedsben, amikor elfolyt a magzatvize 11 nappal a vártnál korábban. A taxit vezető férfi teljesen kiakadt, hogy bepiszkítja az autóját, bár a nőnek ez lehetett a legkisebb gondja, hiszen nagyon gyorsan beindult a szülés.

Daily Mail írása szerint mire a kórházhoz értek, addigra Dana már a kezében tartotta a baba fejét, és egy tolószékbe rakták, úgy szült a kórház előtt. A sofőr csak nem hagyta annyiban, az utasa vajúdása közben is balhézott, ordítozott, azt hajtogatva, hogy addig nem megy el, amíg valaki nem hoz neki törlőkendőt. Sőt, a 6 fontos viteldjíra még 50 fontot is ki akart számlázni az autó kitakarítása miatt. Végül a nő 30 fontra alkudta le az összeget, de abba már nem ment bele, hogy szülés után visszamenjen kipucolni a taxit, ahol egyébként is csak egy kis folt volt.

A nő elmondása szerint borzasztó volt így világra hoznia a kicsit, és nagyon reméli, hogy másnak nem kell ezen keresztülmennie.