• pén. szept 20th, 2024

Vasvári Vivien luxus lakást vett az egy éves Edwardnak Miamiban

 

Vasvári Vivien minden lehetséges módon szeretné biztosítani gyermekei jövőjét. Kislányának és egyéves fiának, Edwardnak is van már lakása.

Vasvári Vivien és férje, Fecsó mindent megadnak közös kisfiuknak, Edwardnak és Vivien kislányának, Arianának. A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorából megismert szőkeség elárulta, hogy kisfia alig egyévesen máris lakástulajdonos.

– Edward Miamiban született, és természetesen már lakása is van ott. Azonnal vettünk neki egyet, hiszen minden lehetséges módon szeretnénk biztonságban tudni a kicsiket. Mivel ott jött világra, kettős állampolgár, így szeretném, ha gimnáziumba is Amerikában járna – mesélte a Lokálnak Vivien, aki hozzátette, neki meg sem fordult a fejében, hogy külföldre költözzön a fiával. – Edwardnak és Arianának is a lehető legjobb oktatást szeretném biztosítani. Azt gondolom, ha az ember talpraesett és önálló, sokra viheti, ezt akarom nekik is. Éppen ezért mindenben mellettük állok, de csak akkor tanulják meg igazán, hogy mi az élet, ha egy idő után elengedem a kezüket, és csak a háttérből segítjük őket Fecsóval. Ezért én nem költöznék ki Amerikába, akkor sem, ha Edward ott fog iskolába járni, inkább két-három hetente meglátogatom – mosolygott Vivien, aki elárulta, minden vágya, hogy Fecsóval még legalább egy kisbabájuk legyen, egyelőre azonban nem vágnak bele az újabb babaprojektbe.

– Nagyon szeretném, ha minél nagyobb családunk lenne, ám egészségi okok miatt – amit most nem fejtenék ki bővebben – csak jövőre próbálkozhatunk. Addig csak élvezzük az életet. Fecsó is egyre jobban beletanul az apukaszerepbe, néha ugyanis még furcsa neki, hogy nem csupán önmagáért felelős. Ettől függetlenül nagyon jó apuka, és látom, hogy nagyon próbálkozik – nevetett Vivien. lokál

A kép illusztráció